Partners voor Ondernemers
President Kennedylaan 9C
8500 Kortrijk

Tel.: +32 (0)56 21 00 98
Fax: +32 (0)56 21 10 87

info@pvo.be
Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

Partners voor Ondernemers President Kennedylaan 9C - 8500 Kortrijk - Tel.: +32 (0)56 21 00 98 - Fax: +32 (0)56 21 10 87 - info@pvo.be - Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

U bent hier: Actueel » Nieuws » Essensys Operational Excellence neemt PvO over!

Nieuws

Essensys Operational Excellence neemt PvO over!

10 mei 2016

Sterke partners versterken elkaar
Essensys Operational Excellence begeleidt productie- en logistieke bedrijven naar operationele uitmuntendheid: hoge kwaliteit, korte doorlooptijden, lage kosten en een volledige tevredenheid bij klanten en werknemers. Moederbedrijf Essensys is de marktleidende aanbieder van executive interim management en is ook thuis in executive search en management coaching. Het bedrijf heeft een sterk netwerk van wereldwijde partners en hoogopgeleide, geselecteerde interimmanagers.


Verbreding én verdieping activiteiten
Essensys Operational Excellence houdt alle PvO-mensen aan boord. Hun specifieke expertise en het opleidingsaanbod bieden een fraaie verbreding en verdieping van het aanbod in operations consulting. PvO verbetert de productiviteit en doorlooptijd van organisaties door gerichte analyses: tijd- en werkpoststudies, normstelling, proces analyse, omsteltijdreductie... Het bedrijf bouwde ook een mooie reputatie uit met praktijkgerichte opleidingen in lean & productiemanagement, voor eerstelijnsverantwoordelijken en leidinggevend of ondersteunend kader.

Meer operationele uitmuntendheid
Dat uitte zich in jarenlange partnerships met klanten als Bekaert, Colruyt, Atlas-Copco en Volvo. Zij krijgen nu toegang tot een bredere dienstverlening. Raf Jansen, managing partner Essensys Operational Excellence: ‘Wij zijn overtuigd dat PvO-klanten nog beter worden ondersteund in hun streven naar operationele uitmuntendheid. De meerwaarde wordt groter.’ Raf stond in 2014 mee aan de wieg van Essensys Operational Excellence: ‘We werken op 3 domeinen: organisaties versterken, managementprocessen optimaliseren en bedrijfsprocessen voortdurend verbeteren.’

Doordachte overname, duurzame verankering
Het Kortrijkse PvO was sinds 1997 in handen van VOKA-Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Franky Claerhout, financieel directeur VOKA W-Vl: “Wij zijn verheugd dat de overname van PvO door Essensys continuïteit, nieuwe kansen en groeiperspectief biedt aan onze voormalige dochteronderneming en haar medewerkers. Het is belangrijk dat PvO zich kan ontwikkelen in een groter en sterker geheel. PvO blijft verankerd in West-Vlaanderen en wordt nog actiever buiten onze provincie. Dit verruimt de mogelijkheden om de expertise van de medewerkers ten volle ten dienste te stellen van de ondernemingen. ”

Meer info of duiding?
Raf Jansen, Essensys Operational Excellence nv, Woluwelaan 2, B-1150 Brussel
raf.jansen@essensys.eu, T +32 2 761 94 60, M +32 499 71 29 12
www.essensys.eu

Joost Van Driessche, PvO bvba, President Kennedylaan 9C, B-8500 Kortrijk
joostvandriessche@pvo.be, T +32 56 21 00 98
www.pvo.be

Franky Claerhout, VOKA – kamer van koophandel West-Vlaanderen, President Kennedylaan 9A, B-8500 Kortrijk
franky.claerhout@voka.be, T +32 56 23 50 51
www.voka.be/west-vlaanderen/

terug naar overzicht

Login

U kan zich hier inloggen met het paswoord van uw opleiding

Inloggen

Schrijf nu in voor onze komende inspiratiesessies en workshops!

Klik hier om naar ons huidig opleidingsaanbod te gaan.

Meer info