Pvo anders organiseren

People

Maak uw organisatie future proof

Organisatie Ontwikkeling / Organisational Development

  • Hoe zetten we onze klant helemaal centraal?
  • Hoe maken we van onze medewerkers mede-werkers?
  • Hoe bevorderen we persoonlijke groei?
  • Hoe pakken we het ziekteverzuim aan?
  • Hoe vermijden we ‘burnouts’?
  • Hoe creëren we ‘ownership’?
  • Hoe organiseren we zelfsturende teams?
  • Hoe kantelen we onze organisatie van verticaal naar horizontaal?
  • Hoe gaan we om met weerstand?
  • Hoe pas ik de principes van Change Management toe?

Samen met jullie nemen we de organisatiestructuur en -cultuur onder de loep. Vanuit onze ervaring en kennis tonen we waar de groeipunten zijn. Daarna gaan we samen aan de slag om de groei te stimuleren en faciliteren. Pas op, dit is slechts een greep uit de gevolgen:

Austin distel w D1 L Rb9 Oe Eo unsplash

Wendbare organisaties

Een organisatie die zich door Innovatieve Arbeidsorganisatie gezwind aanpast aan de dagdagelijkse VUCA-realiteit.

Frame 1

Meer autonome teams

Robuuste teams die zelf meer verantwoordelijkheid opnemen en hierdoor zelf oplossingen aanreiken. Robuuste teams die hun competenties vlot toepassen op hun kernopdracht zonder schrik om meer te doen dan wat van hen wordt gevraagd.

Frame 3

Leiderschapsontwikkeling / leadership skills

Autonomie is een gevolg van gepaste sturing. Leiden in de 21ste eeuw is niet langer gebaseerd op ‘doe wat ik zeg en stel geen vragen’. De leiders van vandaag zijn coaches in vakmanschap, autonomie en gericht op resultaat onder het motto ‘leading by example’.

Frame 2

Eigenaarschap medewerkers

Hoge klanteneisen vergen hoge talenten van de medewerkers. Samen met jullie zetten we een cultuur waarin de medewerkers niet bang hoeven te zijn van initiatief en zich zeer bewust zijn van de vooropgestelde doelen.

Frame 4

Klaar voor morgen?

Bedrijven die denken over morgen, scoren doorgaans een heel pak beter inzake employee branding en de duurzaamheid van hun bestaan. Voor PVO is duurzaamheid geen ijdel marketingwoord maar een essentieel onderdeel van ons bestaan én bijdrage tot jouw bedrijf: al onze adviezen en opleidingen draaien om het verduurzamen van jouw bedrijf. Hoe noem je anders het verhogen van de arbeidsvreugde, het stimuleren van verantwoordelijkheid, het verhogen van de werknemersretentie, … ?

PVO gaat zelfs een stap verder: wij zijn één van de weinige spelers in het Belgische landschap die jouw bedrijf concreet kunnen begeleiden inzake de SDG’s en het VCDO.

Industrial Engineering