Partners voor Ondernemers
President Kennedylaan 9C
8500 Kortrijk

Tel.: +32 (0)56 21 00 98
Fax: +32 (0)56 21 10 87

info@pvo.be
Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

Partners voor Ondernemers President Kennedylaan 9C - 8500 Kortrijk - Tel.: +32 (0)56 21 00 98 - Fax: +32 (0)56 21 10 87 - info@pvo.be - Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

U bent hier: Tools » Algemeen

Tools ondersteunen proces & team!

Procesoptimalisatie tools

PvO biedt 3 tools aan die u ondersteunen tijdens het optimaliseren van uw processen.

Procestools

Het softwarepakket ProcAT 6.0 is geschreven om op een geïntegreerde manier aan procesbeheer te doen. Het is de ideale tool om op een vlotte manier over gans de organisatie alle processen in kaart te brengen, te optimaliseren en in een continu verbeteringsproces te beheren per proceseigenaar.

IWOS is de ideale en meest praktische tool om activiteiten te meten en te analyseren! De grootste tijdsverslinders (verliezen) worden hiermee onmiddellijk zichtbaar.

  

Praktische tools voor teamwerking

Voor actieve teams op weg naar meer zelfsturing en hun leidinggevenden bestaan er tal van tools. PvO biedt u gratis tal van eigen of bestaande tools aan die u helpen om aan de slag te gaan en meer uit uw teams te halen.

Als we met teams werken rond flexibiliteit, dan botsen we nog al eens tegen allerhande "institutionele" grenzen ontstaan vanuit het functionele organisatie denken en de daaraan gekoppelde bedrijfshistoriek of zelfs “gewoontes”. De FITNIT© workshop biedt een methodiek om met deze vaak gevoelige materie objectief aan de slag te gaan.

 

Login

U kan zich hier inloggen met het paswoord van uw opleiding

Inloggen

Schrijf nu in voor onze komende inspiratiesessies en workshops!

Klik hier om naar ons huidig opleidingsaanbod te gaan.

Meer info