Partners voor Ondernemers
President Kennedylaan 9C
8500 Kortrijk

Tel.: +32 (0)56 21 00 98
Fax: +32 (0)56 21 10 87

info@pvo.be
Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

Partners voor Ondernemers President Kennedylaan 9C - 8500 Kortrijk - Tel.: +32 (0)56 21 00 98 - Fax: +32 (0)56 21 10 87 - info@pvo.be - Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

U bent hier: Over PvO » Onze partners

Onze partners

Logo Flanders Synergy

PvO is reeds 5 jaar actieve partner en ambassador van het eerste uur van Flanders Synergy.  Flanders Synergy promoot en stimuleert innovatie van de arbeidsorganisatie waardoor zowel en gelijktijdig de bedrijfsproductiviteit als de kwaliteit van de arbeid sterk verbeteren.   Bekijk hier ons profiel!  Opgelet: binnenkort meer nieuws over onze samenwerking.

 Logo Voka West-Vlaanderen

Sinds 1997 is PvO actief onder Voka West-Vlaanderen.  PvO is een regelmatige spreker bij de lerende netwerken en andere sessies.

PvO is sinds 2013 partner voor de ontwikkeling van Lean Games bij de Lean Learning Academy. Daarnaast is PvO docent binnen de LEAN opleidingen van de academy.

 

IPV, Initiatieven voor Professionele Vorming van de Voedingsnijverheid, is het opleidingscentrum van en voor de voedingsindustrie.  Het ondersteunt via vorming en begeleiding de groei van de voedingsindustrie.  PvO werk samen met het IPV rond het introduceren van een innovatieve kijk op de arbeidsorganisatie binnen de voedingsindustrie.

 

 

 

 

Login

U kan zich hier inloggen met het paswoord van uw opleiding

Inloggen

Schrijf nu in voor onze komende inspiratiesessies en workshops!

Klik hier om naar ons huidig opleidingsaanbod te gaan.

Meer info