Partners voor Ondernemers
President Kennedylaan 9C
8500 Kortrijk

Tel.: +32 (0)56 21 00 98
Fax: +32 (0)56 21 10 87

info@pvo.be
Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

Partners voor Ondernemers President Kennedylaan 9C - 8500 Kortrijk - Tel.: +32 (0)56 21 00 98 - Fax: +32 (0)56 21 10 87 - info@pvo.be - Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

U bent hier: IPV en PvO werken samen een organisatiescan uit

IPV en PvO werken samen een organisatiescan uit

IPV streeft via nieuwe dienstverlening naar optimalere organisaties

Sneller leveren? Hogere kwaliteit? De druk van de markt is er en neemt toe. U als organisatie dient hier wendbaar op in te spelen. Uw medewerkers zijn het fundament bij uitstek om deze wendbaarheid te realiseren.

Is het moeilijk om uw medewerkers hiervoor te motiveren? Kunnen de leidinggevenden zelf het nodige tempo aan? Is de leiding met de juiste dingen bezig? Hoe werkbaar is het werk van uw medewerkers?

IPV wil bedrijven ondersteunen die met deze vragen worstelen en willen aanpakken. Hiervoor werkt het IPV samen met PvO. PvO, ambassador van het eerste uur bij Flanders Synergy, combineert haar kennis rond “lean management” en “innovatieve arbeidsorganisatie” met de voedingsexpertise van het IPV in een nieuwe organisatiescan die focust op de structuur van de organisatie.

De scan biedt een integrale kijk op uw organisatie, vertrekkende van de processen en de wijze van organiseren; hoe zijn afdelingen en functies georganiseerd. Deze structuur wordt in verband gebracht met de systemen (kwaliteit, planning, onderhoud, …) en de aanwezige bedrijfscultuur.

Het resultaat is een rapport met verbetervoorstellen en aandachtspunten voor de invoering daarvan. Aansluitend wordt u begeleid in de eerste stappen naar verandering.

 Interesse? Contacteer ons via info@pvo.be of op 056/21 00 98.

Login

U kan zich hier inloggen met het paswoord van uw opleiding

Inloggen

Schrijf nu in voor onze komende inspiratiesessies en workshops!

Klik hier om naar ons huidig opleidingsaanbod te gaan.

Meer info