Partners voor Ondernemers
President Kennedylaan 9C
8500 Kortrijk

Tel.: +32 (0)56 21 00 98
Fax: +32 (0)56 21 10 87

info@pvo.be
Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

Partners voor Ondernemers President Kennedylaan 9C - 8500 Kortrijk - Tel.: +32 (0)56 21 00 98 - Fax: +32 (0)56 21 10 87 - info@pvo.be - Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

U bent hier: Implementatie » Innovatieve Arbeidsorganisatie

Innovatieve arbeidsorganisatie

Nood aan een andere kijk op organiseren? PvO heeft de voorbije jaren heel wat praktijkervaring en kennis opgebouwd rond innovatieve arbeidsorganisatie.

Ooit stil gestaan bij de manier waarop uw bedrijf georganiseerd is? Hoe goed is jouw organisatie gericht op de klant? Hoe is uw bedrijfsorganisatie mee geƫvolueerd met de tijd? Hoe is de kwaliteit van jouw organisatie? De eigen ambitie van de onderneming en de snel veranderende omgevingseisen noodzaken wendbare organisaties. Wendbaarheid vloeit voort uit een integrale aanpak van de organisatie waarbij er doelgericht wordt ingegrepen in de structuur, de systemen, de cultuur, het gedrag en de mensen. Dit begrijpen we onder een innovatieve arbeidsorganisatie.

Innovatieve arbeidsorganisatie en werkbaarder werk

Naast een verbeterde kwaliteit van de organisatie, biedt innovatieve arbeidsorganisatie de nodige inzichten om de kwaliteit van de arbeid sterk te verbeteren; kwalitatieve jobs zijn immers gezond en noodzakelijk. Zeg nu zelf; wie droomt er niet van een uitdagende job waar je al fluitend en met goesting naar toe gaat elke ochtend?

Innovatieve arbeidsorganisatie: een integrale aanpak!

Het toepassen van principes uit innovatieve arbeidsorganisatie in uw bedrijfsorganisatie vergt een integrale aanpak met een integraal team. In deze integrale aanpak verzamelt PvO een team van consultants die werken rond het vertalen van uw strategie naar doelstellingen, naar organisatie en processen en naar uw mensen. Dankzij onze projectervaring en ons integraal team kunnen we de juiste stappen op het juiste moment met de best geplaatste consultant uitvoeren.

Resultaat na innovatief organiseren? Een resultaatsgerichte, productieve en betrokken werkomgeving.

Interesse in een integrale scan van uw bedrijf? Contacteer ons!

IAO Tempel

Login

U kan zich hier inloggen met het paswoord van uw opleiding

Inloggen

Schrijf nu in voor onze komende inspiratiesessies en workshops!

Klik hier om naar ons huidig opleidingsaanbod te gaan.

Meer info