Partners voor Ondernemers
President Kennedylaan 9C
8500 Kortrijk

Tel.: +32 (0)56 21 00 98
Fax: +32 (0)56 21 10 87

info@pvo.be
Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

Partners voor Ondernemers President Kennedylaan 9C - 8500 Kortrijk - Tel.: +32 (0)56 21 00 98 - Fax: +32 (0)56 21 10 87 - info@pvo.be - Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

U bent hier: Implementatie » Industrial Engineering

Industrial Engineering: BOOST uw efficiëntie & PRODUCTIVITEIT!

Industrial Engineering als driver voor productiviteits-verbetering

Hier liggen de PvO roots! Reeds meer dan 30 jaar realiseren onze ervaren consultants bij onze klanten successen op het vlak van productiviteit, doorlooptijd en flexibiliteit door het toepassen van de juiste Industrial Engineering concepten en methodieken.

Via een operationele audit scannen we in welke mate uw operationele processen efficiënt verlopen. We brengen verliezen in kaart, gaan op zoek naar efficiëntieverbeteringen en besparingen.

Resultaat? Je kan onmiddellijk aan de slag met een geprioritiseerd en concreet actieplan! Ondersteuning nodig bij de uitvoering? Onze consultants zijn er om uw mensen te begeleiden en hun kennis over te dragen op uw medewerkers.

Industrial Engineering start bij de kracht van observatie

Verbeteren start bij een goede diagnose van de huidige situatie! Een goede oplossing voor een probleem, kan er pas komen als de op te lossen problematiek voldoende doorgrond is. Diagnose, en meer specifiek observatie, neemt dan ook een belangrijke plaats in bij het toepassen van Industrial Engineering inzichten bij onze klanten.

Tijdstudie, een vak apart binnen Industrial Engineering

Binnen Industrial Engineering is PvO de partner bij uitstek voor het uitvoeren van tijdstudies. Tijdstudie is een belangrijk hulpmiddel bij het uitvoeren van organisatiestudies en vormt de basis voor de productieplanning, het bepalen van levertermijnen, het berekenen van kostprijzen, het opvolgen van de productiviteit, het uitbalanceren van productielijnen, enz.

De keuze van de juiste tijdstudie methodiek voor het beoogde doel is belangrijk. Multi-moment-opnames, werken met voorafbepaalde tijden, effectief tijd meten, … zijn een greep uit diverse tijdstudietechnieken.  

PvO is dé specialist als het gaat om tijdmeting. Een tijdmeting dient met de nodige kennis van zaken, op een objectieve en analytische manier en volgens welbepaalde regels, uitgevoerd te worden om tot een juist inzicht te komen. Deze kennis zit bij onze consultants! Zij begeleiden het project inhoudelijk en staan de klant bij tijdens de interne communicatie naar medewerkers en sociale partners.

TIP: Onze jarenlange ervaring en kennis hebben we gebundend in 2 zeer praktijkgerichte opleidingen: Industrial Engineering & Werkplaatsorganisatie.

Login

U kan zich hier inloggen met het paswoord van uw opleiding

Inloggen

Schrijf nu in voor onze komende inspiratiesessies en workshops!

Klik hier om naar ons huidig opleidingsaanbod te gaan.

Meer info