Partners voor Ondernemers
President Kennedylaan 9C
8500 Kortrijk

Tel.: +32 (0)56 21 00 98
Fax: +32 (0)56 21 10 87

info@pvo.be
Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

Partners voor Ondernemers President Kennedylaan 9C - 8500 Kortrijk - Tel.: +32 (0)56 21 00 98 - Fax: +32 (0)56 21 10 87 - info@pvo.be - Volg ons op LinkedIn Volg ons op LinkedIn

U bent hier: Actueel » Nieuws » Vacature: PvO zoekt een Organisatie architect!

Nieuws

Vacature: PvO zoekt een Organisatie architect!

26 maart 2018

Welkom bij AVANCYS!


Sinds 2010 zetten we als pionier in op innovatieve arbeidsorganisatie. Vanuit deze eigentijds visie op organiseren transformeren we bedrijven integraal naar procesgerichte organisaties met zelforganiserende teams als bouwstenen. Voor het realiseren van deze projecten met een fundamentele impact op mens (werkbaarheid) en organisatie (slagkracht) zijn we op zoek naar extra versterking en bezieling.

Je komt terecht bij een organisatie met een sterke geschiedenis en reputatie. AVANCYS is ontstaan uit PvO & Essensys Operational Excellence. De voorbije jaren werden de fundamenten gelegd voor een ambitieuze toekomst. Deze ambitie zetten we concreet om in groeiambities vanaf 2018, en jij kan hier één van de drijvende krachten in worden.

Jouw rol als organisatie architect?

We zoeken een collega die transformatie projecten begeleidt als projectleider en als expert. Een transformatie traject start overwegend met een scan waarin je (vaak samen met een collega) analyseert waar er kansen op verbetering zijn binnen de diverse organisatiebouwstenen: visie, processen, structuur, leiderschap, cultuur en teamwerk. Je stippelt een stappenplan uit, dat je vervolgens mee implementeert. Als expert ben je in staat om vanuit een grove procesanalyse een organisatiestructuur uit te werken in nauwe samenwerking met onze klant. Met aandacht voor change management ondersteun je de klant om de bepaalde structuur te introduceren in de organisatie. Continu verbeteren, procesoptimalisatie zijn activiteiten die tijdens de implementatie worden meegenomen. Je bent creatief in het opzetten van systemen om het gewenste gedrag in een organisatie te borgen (visual management, teamoverleg, continu verbeteren, KPI’s, KBI’s, …). Deze systemen kan je overbrengen naar teamleiders en hun teams. Je werkt nauw samen met collega’s en onze partners.

Wat verwachten wij van jou naast ongelooflijk veel goesting?

In hoofdzaak werk je projectmatig bij klanten (+/- 70 % van de tijd). Je wisselt projectwerk af met het begeleiden van workshops en lesgeven in opleidingen die je ook zelf (mee) mag ontwikkelen. Je werkt mee aan interne kennisdeling en -opbouw. Samen met de andere collega’s draag je bij tot het werven van klanten. Zo ga je zelf naar klanten om een klantenvraag om te zetten in een plan van aanpak en offerte, je vertegenwoordigt AVANCYS op events, je werkt mee aan of je verzorgt zelf infosessies naar klanten toe.
Initiatief nemen, zelfstandig werken, samenwerken, professionaliteit, creativiteit en klant gerichtheid zijn aspecten die je evident vindt. Bij voorkeur:

  • Heb je een masterdiploma en spreek je 3 talen (NL, FR, ENG),
  • Zie je (vele) verplaatsingen als onderdeel van je werk,
  • Heb je meer dan 10 jaar aantoonbare werkervaring, waarvan een aantal als leider,
  • Heb je ervaring in lean management, procesoptimalisatie, systeemdenken, …
  • Ben je leergierig en daag je jezelf continu uit om een maximale impact te realiseren
  • Heb je ervaring in innovatieve arbeidsorganisatie of heb je goesting om je er in te verdiepen
  • Stellen jouw uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden je in staat om effectief te werken in wisselende teams en op verschillende niveaus

Wat mag je verwachten?

Interessante en uitdagende klanten, autonomie en wederzijdse flexibiliteit, tijd voor persoonlijke ontwikkeling en een marktconforme verloning. Je kan terugvallen op een interne coach die je waar nodig begeleidt.
Denk je nu, dat is iets voor mij?
Contacteer ons vandaag voor een eerste kennismaking door het opsturen van jouw CV en contactgegevens naar joostvandriessche@pvo.be.

Download hier de vacature in pdf.

terug naar overzicht

Login

U kan zich hier inloggen met het paswoord van uw opleiding

Inloggen

Schrijf nu in voor onze komende inspiratiesessies en workshops!

Klik hier om naar ons huidig opleidingsaanbod te gaan.

Meer info